Μαζί μαθαίνουμε Αγγλικά από 6 μηνών

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι της γνώσης και δείτε τα παιδιά σας να μιλάνε άπταιστα Αγγλικά στην ηλικία των 6 ετών

Έχοντας εμπειρία 25 χρόνων μέσα απο τα ιδιόκτητα φροντιστήρια ξενόγλωσσης και μέσης εκπαίδευσης ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ (www.stavrakakis.edu.gr), οραματιστήκαμε την δημιουργία ενός συστήματος εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας για μωρά απο 6 μηνών σύμφωνα με το ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό σύστημα ώστε οι μάθητές μας να μιλάνε τα Αγγλικά σαν δεύτερη μητρική γλώσσα.

Σήμερα, στηριζόμενοι στην αρχική μας ιδέα αλλά και στην εμπειρία μας αναπτύξαμε τρία επίπεδα μάθησης με σκοπό την τελειοποίηση της εκπαιδευτικής μεθόδου μας ανάλογα με το ηλικιακό εύρος του μαθητή Step by Step.

Babies

από 6 μηνών έως 6 ετών

Kids & Teens

από 7 μέχρι 17 ετών

Adults

από 18 ετών και άνω

Έμπειροι καθηγητές

'Ολοι οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι απόφοιτοι της Αγγλικής Φιλολογίας με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία της

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Το Πρότυπο Εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα βασίζεται στο Διεθνές εκπαιδευτικό υλικo της

World Book ©

Εκπαιδευτικό Portal

Τα μαθημάτα διενεργούνται μέσω του εκπαιδευτικού portal στο οποίο είναι προσβάσιμη σε όλους η ύλη των μαθημάτων

Λίγα λόγια για το εκπαιδευτικό σύστημα Step by Step

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί τους πρωταγωνιστές της επόμενης γενιάς

Τα προγράμματα Step By Step δημιουργήθηκαν απο την ίδια την ανάγκη των γονέων να προσφέρουν στα παιδιά τους απο την ηλικία των 6 μηνών την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την Αγγλική Γλώσσα.

Βάση της εμπειρίας μας μέσα απο τα ιδιόκτητα φροντιστήρια ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ (www.stavrakakis.edu.gr) οραματιστήκαμε την δημιουργία ενός συστήματος εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας για μωρά απο 6 μηνών σύμφωνα με το ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό σύστημα ώστε οι μαθητές μας στην ηλικία των 6 ετών να μιλάνε τα Αγγλικά σαν δεύτερη γλώσσα.

manos_photo-removebg-preview

Μάνος Σταυρακάκης

Διευθυντής Προγράμματος

Step by Step

Για να το πετύχουμε συνδυάσαμε το ήδη υπάρχον εκπαιδευτικό μοντέλο των φροντιστηρίων μας σε συνδυασμό με πρότυπες εκπαιδευτικές αρχές και Διεθνές εκπαιδευτικό υλικό οπώς της World Book ©.

Η επιτυχία του εκπαιδευτικού μας μοντέλου σε συνδυασμό με το υλικό της World Book και του εκπαιδευτικού μας Portal μέσω του οποίου γίνεται η διενέργεια των μαθημάτων (καθώς μέσα στο Portal βρίσκεται όλη η ύλη των μαθημάτων) μας ώθησε να αναπτύξουμε το εκπαιδευτικό μοντέλο Step by Step και για μεγαλύτερες ηλικίες, δηλαδή για παιδία απο 7 μέχρι 17 ετών αλλά και ενήλικες από 18 ετών και άνω.

Πέντε λόγοι που κάνουν το σύστημα Step by Step μοναδικό

01

Διεθνές Εκπαιδευτικό Υλικό

To υλικό των μαθημάτων μας δανείζεται εκπαιδευτικό υλικό από την έντυπη και ηλεκτρονική βάση δεδομένων της World Book © όπως γίνεται Παγκοσμίως σύμφωνα με τα πρότυπα λειτουργίας ενός Διεθνούς Σχολείου (International School).

02

Πρότυπο Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα

Το Πρότυπο Ακαδημαϊκό μας Πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί ύστερα από πολυετή εμπειρία και βάση εκπαιδευτικού υλικού Διεθνών προτύπων προσαρμοσμένου στο ηλικιακό εύρος κάθε μαθησιακού group ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη μετάδοση της γνώσης στους μαθητές μας.

03

Πτυχιούχοι Καθηγητές

Όλοι οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι παιδαγωγοί με ειδίκευση στην Αγγλική γλώσσα ώστε η μετάδοση της γνώσης στις ευαίσθητες ηλικίες των μαθητών μας να γίνεται με τον πλέον σωστό και Ακαδημαϊκό τρόπο.

04

Μεθοδολογία Μαθήματος

Σε κάθε ηλικιακό εύρος ακολουθείται συγκεκριμένη μεθοδολογία μαθήματος ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα στην αφομοίωση της γνώσης.

05

Portal Μαθημάτων

Όλα τα μαθήματα διενεργούνται μέσω του Portal μαθημάτων, ο γονέας έχει πρόσβαση στην ύλη του μαθήματος που διδάχθηκε ο μαθητής και ποια μεθοδολογία πρέπει να ακολουθηθεί κατά την επανάληψη στο σπίτι.

Κλείστε το ραντεβού σας για το Δωρεάν δοκιμαστικό σας μάθημα

Βρείτε στο χάρτη τις σχολές που ακολουθούν το σύστημα εκμάθησης Step by Step

Ιδιόκτητες Σχολές

Σχολές Franchise

Συνεργαζόμενα Ιδιωτικά Σχολεία

Σύντομα Κοντά Σας

Συνεργαζόμενα Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία & Παιδικοί Σταθμοί

Δείτε τι λένε για εμάς οι γονείς των μαθητών μας

Ξεκινήσαμε τα μαθήματα Step By Step όταν ο μικρός μας έγινε έξι μηνών σαν εκπαιδευτική δραστηριότητα. Σήμερα είναι 4 ετών, αντιλαμβάνεται και εκτελεί βασικές εντολές στα Αγγλικά.

ζωη
Ζωή Λ.

Μητέρα παιδιού 4 ετών

Το εκπαιδευτικό Portal μαθημάτων είναι πολύ βοηθητικό γιατί βρίσκω το υλικό που δουλεύει ο καθηγητής στην τάξη για να δουλέψω επικουρικά με την μικρή μου απο το σπίτι.

ιωαννα
Ιωάννα Μ.

Μητέρα βρέφους 8 μηνών

Φέτος παρακολουθήσαμε τα μαθήματα διαδικτυακά μέσω του Portal και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα απο την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του εκπαιδευτικού συστήματος.

ματινα
Δέσποινα Κ.

Μητέρα παιδιού 3 ετών

Το εκπαιδευτικό υλικό Early Learning της World Book που χρησιμοποιείται στα μαθήματα ειναι εύχρηστο και βοηθάει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το Αγγλικό σύστημα εκπαίδευσης.

δεσποινα
Ματίνα Χ.

Μητέρα παιδιού 6 ετών

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικά Γραφεία

Σπετσών 27 & Ισαϊου 1

Περιστέρι, ΤΚ 12132

Email επικοινωνίας

[email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας

9:00 πμ - 9:00 μμ

210 57 48 254

Σχολές Ξένων Γλωσσών Step by Step

Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Προγράμματος : Λίνα Κλειδά - 690 8508 835

- Διευθυντής Προγράμματος Step by Step : Μάνος Σταυρακάκης - 693 9160 639

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Γίνεται επιτυχημένος καθηγητής

Αν αγαπάτε τα παιδιά και η διδασκαλεία είναι πάθος για εσάς τότε σας περιμένουμε στην επιτυχημένη ομάδα μας για να γνωρίσετε τον μαγευτικό κόσμο των μαθητών μας.

Επιχειρήστε μαζί μας ώς Franchisee

Κλείστε ραντεβού με τον υπεύθυνο ανάπτυξης δικτύου του μοντέλου Step by Step και ενημερωθείτε για την επιχειρηματική ευκαιρία Franchise που θα απογειώσει την επιχείρησή σας.

Το πρότυπο εκπαιδευτικό προγράμμα Step by Step είναι σχεδιασμένο βάσει του έντυπου και ηλεκτρονικού Διεθνούς Εκπαιδευτικού Υλικού της World Book ©

Scroll to Top