Μαζί μαθαίνουμε Αγγλικά από 6 μηνών

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι της γνώσης και δείτε τα παιδιά σας

να μιλάνε άπταιστα Αγγλικά στην ηλικία των 6 ετών

Διαθέσιμο έντυπο και ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό της World Book ©

Step by Step Babies

To Step by Step εξασφάλισε για τους μαθητές του ηλικίας από 6 μηνών μέχρι και 6 ετών αποκλειστική συνεργασία με την World Book Hellas προκειμένου η θεματολογία και το υλικό των μαθημάτων να δανείζεται εκπαιδευτικό υλικό από τις Online εκπαιδευτικές βάσεις δεδομένων World Book Early Learning & eBooks όπως χρησιμοποιείται Παγκοσμίως από μαθητές αντίστοιχων ηλικιών.
Με τον τρόπο αυτό οι μικροί μας μαθητές εκπαιδεύονται με την ίδια μεθοδολογία και αποτελεσματικότητα στα πρότυπα ενός Διεθνούς Σχολείου (International School) όπως εκπαιδεύονται αντίστοιχα μαθητές ανά τον Κόσμο ανεξαρτήτως σε ποια Χώρα βρίσκονται με απώτερο σκοπό στην ηλικία των έξι ετών να μιλάνε άπταιστα Αγγλικά.

ewol.png
+
Διαδραστικά Videos που αποδομούν σύνθετες ιδέες σε εύπεπτες μπουκίες για να επεξεργαστούν ευκολότερα
+
Εκπαιδευτικές Φωτογραφίες που μαγνητίζουν το μυαλό και την φαντασία των μικρών μας μαθητών
+
Eκπαιδευτικές Δραστηριότητες και Παιχνίδια σχεδιασμένα να ενδυναμώσουν την κατανόηση κειμένων

Step by Step Kids & Teens

Στα επίπεδα Kids & Teens χρησιμοποιούμε εκπαιδευτικό υλικό απο τις ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων της World Book © eBooks, Kids, Student, Discover, & Timelines.

Step by Step Adults

Στα επίπεδα Adults χρησιμοποιούμε εκπαιδευτικό υλικό απο τις ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων της World Book © eBooks, Student, Advanced, Discover, & Timelines.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προϊόντα της World Book μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της World Book Hellas, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για τα έντυπα και ηλεκτρονικά προϊόντα της World Book INC. στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Scroll to Top